उत्तराखंड

*Vroue en studente van die instituut is op Internasionale Vrouedag by Omkarananda Instituut vir Bestuur en Tegnologie vereer.*

JANADHAR NEWS-(ANURAG TIWARI), 7 Maart 2024, is Internasionale Vrouedag met groot prag by OIMT Instituut gevier. By hierdie geleentheid was Kumari Somashekhari, Sekretaris van Omkaranand Ashram Himalaya, die hoofgas. Die program is formeel georganiseer deur die lamp aan te steek. Om die program vorentoe te neem, het die direkteur van die instituut, dr. Praveen Kumar Rathi, beste wense aan al die studente en vroulike onderwysers op Internasionale Vrouedag gestuur en almal gelukgewens. In dieselfde volgorde, by geleentheid van Wêreldvrouedag, is ‘n kompetisie onder 20 spanne in die instituut gereël waarin die studente van B.Ed, BBA, BCA, B.Com en MBA van die instituut met groot entoesiasme presteer het. Al die studente het hul toespraak aangebied oor die tema van Internasionale Vrouedag *Invest in Women: Accelerate Progress*, “Invest in Women: Accelerate Progress” met hul onderskeie sienings oor die vordering en belegging van vandag se vroue. Waarin, vanuit die perspektief van vandag se vroue, klein industrieë bevorder, daarin belê, sosiale verantwoordelikheid bevorder, vroue in alle werk bevorder, vrouebemagtiging, geslag, ekonomiese gelykheid, deelname van vroue in vandag se nuwe era, baie kwessies.Bespreking is gevoer.

Vandag se hoofgas Kumari Somashekhari ji het baie beste wense aan die vroue wat werk en studeer studente van die instituut op Vrouedag gegee en gesê dat die vroue van vandag se era bemagtig moet word omdat vandag se vroue nie minder as enigiemand is nie, ons vroue in vandag se era. is besig om hul eie identiteit in die werkveld te maak. Dr. Amrapali Bhandari, dr. Gangotri Rawat en mej Kavita Chauhan het as beoordelaars in vandag se toespraakkompetisie opgetree. In die toespraakkompetisie het BBA-student Shavi Gureja eerste gestaan, BACC IT-student Divya Sati tweede en B.Ed-student Krishnakant derde. Al die wenstudente het pryse ontvang deur die hoofgas.
Hierdie program het plaasgevind onder die beskerming van Neetu Mishra en Iti Gupta. By hierdie geleentheid, Dr. Vikas Girola, Pramod Uniyal, Dr. Rajesh Manchanda, Anil Ranakoti, Naveen Dwivedi, Ajit Negi, Disha Dhingra, Hemlata Gupta, Sakshi Gupta, Ayushi Thapa, Manjeeta, Vicky Singh, Shivangi, Geeta, Abhishek, ens. teenwoordig was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *